Photoshop Lightroom CC 2019 | Fotoğraf Düzenleme Eğitim Seti - Afgan Rasulov Udemy ve YouTube Kursları - Geleceğiniz İçin Eğitim Alın

Photoshop Lightroom CC 2019 | Fotoğraf Düzenleme Eğitim Seti



İNDİRİM LİNKİ: https://link.rasulov.net/photoshop-lightroom-cc Fotoğrafçılar için sıfırdan Adobe Photoshop Lightroom CC 2019 fotoğraf düzenleme kapsamlı video eğitim seti.

Photoshop Lightroom CC Fotoğraf düzenlemek için en iyi uygulama. Photoshop programıyla beraber öğrenmeniz greken bir program. Bildiğimiz Photoshop’tan çok daha hızlı fotoğraf düzenlemenize yardımcı oluyor.

Photoshop programından daha basit ve daha eğlenceli!
Kısa sürede muhteşem çalışmalar yapmanız için tasarlanmış bir uygulama.
En büyük avantajı: Fotoğrafları toplu şekilde düzenleyebilir, ister mobil isterse de tabletinizden kullanabilirsiniz!

Kurs 7 saat sürüyor! Ancak çok hızlı öğrenmek isteyenler için Hiper hızlandırılmış kursu geliştirdik! Böylece 45 dakikada programı öğrenebileceksiniz!

Eğitim seti her türlü fotoğrafçıyı dikkate alınarak tasarlandı. Bir birinden bağımsız onlarca kaliteli uygulama ile tüm püf noktaları öğreneceksiniz.

Ayrıca kurs içine yeni videolar eklenecektir. Eğitimi bir defa satın almanız yeterli. Eklenen yeni videolar için ekstra para ödemek zorunda değilsiniz.

Son olarak 30 Gün İçinde Para İade Garantisi veriyoruz! Böylece eğitimi satın alıp deneyebilirsiniz. Memnun kalmazsanız koşulsuz iade edebilirsiniz.

Ben Afgan Rasulov. Google ve Ekşisözlük’te hakkımda yazılmış olan yorumları okuyabilirsiniz. Udemy’de farklı eğitim setlerim bulunuyor. 17bin üzeri kişi eğitimleri satın aldı. Yüzlerce içten yorum yazıldı. Ayrıca 250bin takipçili bir YouTube kanalım mevcut.

Hep sizler için çalıştım, hep en iyisini üretmek için çalıştım. Eğitimde görüşmek dileğimle. Kendinize iyi bakın, hoşçakalın!
Blogger tarafından desteklenmektedir.