Fotoğrafçılar için Video Düzenleme, Montaj Eğitimi Seti ÇIKMIŞTIR - Afgan Rasulov Udemy ve YouTube Kursları - Geleceğiniz İçin Eğitim Alın

Fotoğrafçılar için Video Düzenleme, Montaj Eğitimi Seti ÇIKMIŞTIR



Fotoğrafçılar için Video Düzenleme, Montaj Eğitimi

Fotoğrafçılar için düğün videosu, düğün klibi, özel gün videoları, doğum hikayesi, video düzenleme hakkında her şey.

Videonuzu Adobe Premiere Pro CC ile profesyonelce düzenlemeye başlayın!

Eğer bir fotoğrafçıysanız ve videolarınızı düzenlemenize yardımcı olacak bir video düzenleme uygulaması, programı arıyorsanız Adobe Premiere Pro en iyi yanıttır. Premiere Pro, dünya çapında profesyoneller tarafından, iş ve pazarlama, reklam videolarından, müzik kliplerinden, belgesel videolarına, uzun metrajlı filmlere kadar her tür üretim için kullanılmaktadır. Fotoğrafçılara özel bu kurs, video düzenleme, montaj konusunda başlamak için en iyi yoldur.

Videoları hayal ettiğiniz şekilde yapın!

Öğrenirken pratik yapın. Bu ders pratik video dosyalarını içerir, böylece videoyuz izlerken takip edebilir ve yaparak öğrenebilirsiniz.

Uygulamalı interaktif kurs. Kursun sonunda, en az 2 video müzik klibi hazırlayacaksınız.

Creative cloud sürümünü kullanarak kursu öğreteceğim, ancak daha önceki bir sürümünüz varsa (CS6, CS5, CS4, CS3 - Mac veya PC), bir profesyonel gibi düzenleme yapmayı hala öğrenebilirsiniz.

Sizi eğitmek için beni nitelikli yapan nedir?

Merhaba ben Afgan Rasulov. On yıldan fazla süredir Adobe Premiere Pro ile video düzenliyordum. Ayrıca, hem fotoğrafçı hem de çevrimiçi eğitmenim. 220,000’den fazla takipçisiyle Photoshop eğitimi konusunda Türkiye’nin en popüler YouTube kanalının sahibiyim. 450’inin üzerinde video paylaştığım kanalda neredeyse Photoshop hakkında her konuya değindim. Ayrıca ekşisözlükte hakkımda yazılan konuları okumanızı tavsiye ederim.


Size sözüm

Ben tam zamanlı bir video editör ve çevrimiçi öğretmenim. Yolun her adımında sizin için burada olacağım. Kurs içeriği veya bu konuyla ilgili herhangi bir konu hakkında herhangi bir sorunuz varsa, kursa her zaman soru gönderebilirsiniz.

Bu Fotoğrafçılara Özel Video Düzenleme kursunun amacı nedir?

Fotoğrafçıların bir çoğu kendi video reklamlarını oluşturmakta zorlandıklarını biliyorum. Bir çok arkadaşıma şahsen yardımcı oldum. Tabi karşılığında sıcak çaylarını içtim. Udemy ile tanışınca video konusunda olan bilgimi buraya aktardım. Hem siz değerli fotoğrafçı arkadaşlarımız faydalanabilecek hem de doğacak kızım için ek gelir elde etmiş olacağım. Herkesin memnun kalması için fiyatı çok düşük tuttum. Umarım fiyattan memnun kalmışsınızdır. Eğitim setinin süresini kısa tuttum. Fotoğrafçılar için önemli olan konuları anlattım sadece. Böylece bir kaç saat içinde kaliteli video montaj, video düzenleme yapabilceksiniz. Size söz veriyorum eğitimi bitirdikten sonra 10 dakikadan kısa sürede muhteşem montajlar yapabileceksiniz.

Bu kurs, video düzenlemeyi başlatmak için bilmeniz gereken her şeyi kapsayacaktır.


  • Video düzenleme başlangıç rehberi
  • Video montaj ve birleştirme teknikleri
  • Düğün müzik klibi videosu hazırlama
  • Yenidoğan müzik klibi videosu hazırlama
  • Doğum hikayesi müzik klibi videosu hazırlama
  • Çocuk video klipleri
  • Videolara geçiş efektleri ekleme
  • Videolara logo ekleme
  • Logoya hareket verme
  • Korsana karşı videolara filigran ekleme
  • Projelerinize görsel efektler eklemek
  • Gelişmiş verimlilik ipuçları
  • Çok daha fazlası!
  • Şu anda sektörde çalışan, mesleği fotoğrafçı olan ve en güncel kurgu tekniklerini bilen ve en iyi film okullarından birinden Sinema ve Televizyon Yapımcılığı Lisans derecesine sahip birinden bilgi edinin.


BONUS: Bir bonus olarak, size öğretirken pratik yapmak için ek video ve ses klipleri alacaksınız.

Bu kursun sonunda, bir fotoğrafçı olarak video düzenleme konusunda güveniniz artacaktır. Video montaj eğitimini aldıktan sonra Fotoğrafçılar kendi reklamlarını, müzik kliplerini yapabilecekler

Hemen bu eğitimi satın alıp kariyerinizi bir adım öne taşıyın. Yapacağınız video montaj, düzenleme ile müşterilerinizi memnun edin. Üstelik deneyip memnun kalmazsanız 30 gün içinde paranızı geri alabilirsiniz. Eğitimlerde görüşmek dileğimle.

İNDİRİMLİ SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Sevgiler,

Afgan Rasulov
Blogger tarafından desteklenmektedir.