Web Sitesi Nasıl Yapılır? Ücretsiz, Bedava Site Nasıl Kurulur, Sıfırdan ve Kod Kullanmadan - Afgan Rasulov Udemy ve YouTube Kursları - Geleceğiniz İçin Eğitim Alın

Web Sitesi Nasıl Yapılır? Ücretsiz, Bedava Site Nasıl Kurulur, Sıfırdan ve Kod Kullanmadan

Web sitesi nasıl yapılır, nasıl kurulur, bedava, sıfırdan, yeni başlayanlar için web sitesi nasıl yapılır gibi sorularınıza bu eğitimde ücretsiz, bedava ve kaliteli web sitesi sıfırdan ve kod kullanmadan nasıl yapılır, nasıl kurulur ile cevap veriyoruz. İyi seyirler.

Video hoşunuza gittiyse "beğenmeyi" unutmayın! Yeni videoları kaçırmamak için https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=afganrasulov tıklayarak abone olabilirsiniz!

Tüm eğitimlere aşağıdaki listeden ulaşabilirsiniz:

➤ En Popüler Photoshop Eğitimlerimiz: https://goo.gl/s894kB
➤ Editörün Seçtikleri Photoshop Dersleri: https://goo.gl/YZGeIQ
➤ Afgan Rasulov Kimdir? : https://youtu.be/y0Xbw-N55QM
➤ Wacom Çizim Tableti Nedir : https://youtu.be/XhMdMiHvlPo
➤ Herkesin İlgisini Çeken İmza Yapımı : https://youtu.be/YPmHM-CWeMU
➤ YouTube'a Başlama Hikayem : https://youtu.be/LTQoPtk_eoo

Herkes web sitesi kurmak istiyor. Bir çok farklı platform mevcut bu konuyla ilgili. Wix, WordPress, Joomla, Drupal ve benzeri bir çok platform mevcut. Ancak bu platformaların hepsi aylık ya da yıllık olarak ücret istiyor. Web sitesi kurmak için gerekenleri bildikten sonra web sitesi açmak ücretsiz olarbilir. Blogger.com web sitesini kullanarak kaliteli ve ücretsiz olarak bir web sitesi nasıl yapılır sıfırdan başlayanlar için ile ilgili tüm konuları detaylı olarak paylaştım.

#websitesi, #websitesiyapma, #wix, #godaddy, #afganrasulov, #pcderslerim

"Bir insanın hayatı iyi bir eğitimle tamamen değişebilir."

Merhaba, ben Afgan Rasulov. YouTube sertifikalı uzmanım. Kanalımda eğitim, eğlenceyi harmanlayarak sanat, grafik, tasarım ve fotoğraf severler için pratik ve uygulamalı türkçe dersleri hazırlıyorum. Kanalımdaki videolarımı kaçırmamak için abone olmayı unutmayın!

İzlediğiniz için teşekkürler!
Blogger tarafından desteklenmektedir.