#4 Adobe Photoshop CS6 - Camera Raw - Göz ve Dudak Rengi Değiştirme - Afgan Rasulov Udemy ve YouTube Kursları - Geleceğiniz İçin Eğitim Alın

#4 Adobe Photoshop CS6 - Camera Raw - Göz ve Dudak Rengi Değiştirme



Camera Raw - Göz ve Dudak Rengi Değiştirme. Adobe Photoshop CS6 Eğitim Seti 4. ders, Göz ve Dudak rengini değiştirme, sana photoshop'u kullanmadan fotoğrafı  sadece bir kaç basit yöntem ile  Göz ve Dudak rengini değiştirme işlemini kısa zaman harcayarak öğrenmeni sağlıyor.

Çektiğimiz yada çekilen fotoğraflar üzerinde Camera Raw renk ayarlarını kullanarak neler yapılacağı hakkında detaylar anlatılmıştır.

Fotoğraflarda istediğimiz renkleri nasıl değiştiririz, fotoğraflardaki renkleri nasıl daha canlı hale getiririz ve maske kullanımı gibi bir çok konunun cevabını bulabilirsin.

Bu eğitimi izledikten sonra siz de fotoğraflarınızın üzerinde Photoshop programını kullanmaya başlamadan renk ayarlarını kullanıp harikalar yaratabileceğinden emin olabilirsin.

Camera Raw her adobe bridge programına sahip olan kullanıcıların bilgisayarına otomotik olarak yüklenmiş olur. Daha çok Profesyonel Fotoğraçıların zamandan kazanmak için kullandığı Camera Raw programı çok basit yöntemlerle temel gereksinimleri karşılar. Adobe Photoshop Eğitim Seti sadece ihtiyacın kadar değil sonraki zamanlarda işinize yarayacak bilgilerle donatır. Çalışma hayatını kolaylaştırır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.