YouTube Kanal Geliştirme ve SEO Formülleri Eğitim Seti - Afgan Rasulov Udemy ve YouTube Kursları - Geleceğiniz İçin Eğitim Alın

YouTube Kanal Geliştirme ve SEO Formülleri Eğitim Seti

"A'dan Z'ye YouTube Para Kazanma Sırları" YouTube izlenme arttırma hakkında her şey. Sıralamada her zaman önde çıkın.

Merhaba Arkadaşlar, Ben Afgan Rasulov. YouTube Sertifikalı Uzmanım. YouTube'da 200.000'den fazla kişiye hizmet verdiğim bir kanalım var. Yıllardır insanlara kendileri geliştirmeleri için uzmanlaştığım konularda online eğitimler hazırlıyorum ve işimi gerçekten seviyorum. Tüm bu zaman boyunca binlerce güzel yorumlar aldığımı da söyleyebilirim.

EkşiSözlük'te hakkımda yazılmış yorumlar için adımı aratabilirsiniz. Uzun yıllardır Sertifikalı YouTube Uzmanı olarak 600+ üzerinde kanala danışmanlık veriyorum. Duygu Köseoğlu, Yabancı Oyuncu, Ruhi Çenet, Ceren Ceylan bu isimlerden bazıları. "Bir insanın hayatı iyi bir eğitimle tamamen değişebilir" sloganı ile 2011 senesinde başlayan macerama Udemy eğitim platformunu da katarak devam ediyorum. Udemy için özel olarak hazırladığım eğitimler ile kendi deneyimlerimi sizlerle paylaşıyor olacağım. Umarım buradaki eğitimler sizler için faydalı olur. Derslerde görüşmek dileğiyle.

Bu eğitime güvenmeniz adına YouTube fenomenlerinden Ruhi Çenet Videoları, Minecraf Evi, Duygu Köseoğlu, Yabancı Oyuncu gibi büyük kanallardan onlara danışmanlık yaptığımı ve bu eğitim hakkındaki düşüncelerini paylaşmaları için video hazırlamalarını rica ettim. O videoyu aşağıda sizlerle paylaşıyorum:




Bu eğitimden neler öğrencek siniz:
  1. YouTube izlenme arttırma formülleri nelerdir?
  2. YouTube SEO uygulamaları ve formülleri nelerdir?
  3. YouTube gelirleri CPM nasıl yükseltilir?
  4. Kanal optimizasyonu nasıl yapılır? (Uzmanların kullandığı yöntemler)
  5. Başlık ve küçük resim formüllerini nelerdir? (Sunum dosyası dahil)
  6. Milyon izlenmesi olan kanalların kullandıkları taktikler nelerdir?
  7. Kendi kanalınızı profesyonelce yönetebileceksiniz
  8. Toplu düzenlemeler ile profesyonel kanal yönetimi uygulamaları ve kullanımı
YouTube fenomenlerinin kullandıkları teknikleri öğrenmek ister misin? Hangi yöntemleri kullanarak bu kanallar bu kadar hızlı büyüyor? O zaman bu eğitim tam size göre. YouTube Sertifikalı Uzman olarak her ay ortalama 600’ün üzerinde kanala danışmanlık yapıyorum. Yıllardır biriktirdiğim deneyimlerimi bu eğitimde paylaşıyorum. Yüz binlerce kişinin takip ettiği Afgan Rasulov YouTube kanalının sahibiyim.

Bu kursta gerçek raporlar, gerçek analizler paylaşıyorum. Milyonlarca izlenme almanızı sağlayacak formülleri öğrendikten sonra kanalınız hızla büyüyecek. Duygu Köseoğlu, Yabancı Oyuncu gibi yüz binlerce aboneye sahip olan kişiler, bu eğitimde kendi kullandıkları tekniklerden bahsediyor. YouTube fenomenlerinin kullandığı formülleri öğrenmek için bu eğitime sen de katıl. Buradaki formüller ile A'dan Z'ye YouTube Para Kazanma Sırlarını öğrenerek abone ve izlenme sayılarınızı artırın. Sıralamada her zaman önde çıkın. YouTube izlenme arttırma formülleri ile daha hızlı büyüyeceksiniz.

Benim kim olduğumu merak ediyorsanız, Ekşisözlük'te hakkımda yazılan yorumları okuyabilir, İnternet üzerinden ismimi aratabilirsiniz. Şu ana kadar içten yüzlerce yorum aldım. Eminim eğitimleri tamamladıktan sonra da sizlerden de güzel yorumlar alacağım. Eğitimin faydalı olması dileğimle.

Popüler bir YouTube Kanalı ile kendinizi / girişiminizi markalaştırmayı arzuladığınız için buradasınız, değil mi? Belki de ilk kez YouTube'a ayak basıyorsunuz ya da belki biraz tecrübeniz var, ancak mevcut kanalınızın büyümesi için profesyonel bir dokunuşa ihtiyaç duyuyorsunuz..

YouTube, kendi markanızı büyütmek, web sitenize trafik çekmek için mükemmel bir yerdir. Aynı zamanda YouTube reklamlarınızdan, ürününüzden ve hizmet tanıtımlarınızdan para kazanmanız için eşi benzeri olmayan bir platformdur.

Yıllar boyunca gerek kendi kanalımı geliştirerek, gerekse Türkiye'deki en popüler YouTuber'ların hesaplarını yöneterek elde etmiş olduğum tecrübemle size bu kursta "bilmeniz gereken her şeyi" sıfırdan hiç bilmeyen birine anlatıyormuşçasına aktarmayı hedefliyorum.

Adım adım uygulamalar üzerinden ilerleyerek takip edeceğiniz bu eğitim setinde: Sıradan gelişigüzelce aktarılan bilgileri değil; test edilip onaylanmış küçük/büyük tüm tüyoları sonuna kadar öğrenerek artık kendi kanalınızı ayağa kaldırmaya hazır olacaksınız!

Aynı zamanda bilmenizi de isterim ki takıldığınız herhangi bir yerde veya aklınızdaki herhangi bir soru için bana 7/24 dilediğiniz zaman ulaşabiliyor olacaksınız. Öğrencilerimin sorullarına en kısa süre içerisinde cevap veriyorum!

179 TL değerindeki Uzmanından YouTube Kanal Geliştirme ve SEO Formülleri Eğitim Setini %72 indirim 50 TL'ye satın almak için tıklayın.


Blogger tarafından desteklenmektedir.