Bölüm 1: Camera Raw ile Fotoğraf Renklendirme (Adobe Photoshop Eğitim Seti) - Afgan Rasulov Udemy ve YouTube Kursları - Geleceğiniz İçin Eğitim Alın

Bölüm 1: Camera Raw ile Fotoğraf Renklendirme (Adobe Photoshop Eğitim Seti)


Adobe Photoshop Eğitim Seti 2. Bölüm'de Camera RAW ile fotoğraf renklendirme işlemi nasıl yapılır konusunda değindim. Photoshop CS6 Eğitim Seti’nin ikinci dersi olan Camera Raw Fotoğraf Renklendirme videosu size çalışmanı Photoshop kullanmadan önce Bridge programının bir uygulaması olan Camera Raw uygulamasında. Temel Renklendirme tekniklerini Renk düzenlemelerini nasıl yapıldığını öğreneceksin.

Camera RAW uygulaması ile neredeyse Photoshop programına ihtiyaç duymadan bir çok işlemi hızlıca yapabilirsiniz. Pcderslerim ile Adobe Photoshop programını öğrenmeye ilk adım olarak gördüğümüz ve bilmeniz gerekenler arasında Adobe Bridge hem Photoshop öğrenmende kolaylık sağlar hemde Tasarım sürecinde hızına hız katar.

Bridge, yaratıcı projelerin için ihtiyacın olan tüm medya oluşumlarına yönelik merkezi bir erişim sağlar. Kolaylıkla toplu düzenlemeler yapın, maskeler ekleyin ve hatta merkezileştirilmiş renk tercihleri ayarlayın. Bridge iş akışını basitleştirir ve düzenli olmanı sağlar. Portfolyonuzu Bridge arayüzünde görüntüleyebilir toplu ya da tek çalışmalarını düzenleyebilirsin. Adobe Bridge Renk ayarları filtreleme resim boyutlarını düzenleme gibi işlemlerde hızlı ve kullanışlı kolaylık sağlar.

Adobe Photoshop Eğitim Seti Türkçe ile photoshop adına öğrenemeyeceğin hiçbir şey kalmayacak.
Blogger tarafından desteklenmektedir.